Frisse wind door de airco

Frisse wind door de airco

Last van vieze geurtjes in het interieur? Geef het aircosysteem dan een opfrisbeurt met Valvoline’s nieuwe VPS Airconditioner Odor Treatment.

Na verloop van tijd verspreidt de airco in de auto een vieze, muffe geur. Dit komt doordat bacteriën, schimmels, stof, pollen, nicotine en andere vervuilingen zich in het systeem ophopen. Vooral de verdamper is een plek waar micro-organismen het naar hun zin hebben. Het vuil dat op de vochtige en vervuilde verdamper neerslaat, is een goede voedingsbodem voor de groei van bacteriën en andere micro-organismen. Dit kan naast een vieze, muffe lucht, ook branderige ogen of verkoudheid tot gevolg hebben. Mensen met gevoelige luchtwegen kunnen allergische problemen krijgen. Reden te meer om deze vervuiling aan te pakken.

Weg met vieze geurtjes
Een fris ruikende auto is belangrijk tijdens het rijden. Het heeft een directe invloed op het rijgedrag en vermindert bijvoorbeeld hoofdpijnklachten als gevolg van onaangename geuren. De oorzaak voor onaangename geuren in een auto zijn zeer divers. Naast vervuiling in het systeem worden ook tabaksgeur en hondenluchtjes als zeer onaangenaam ervaren. Om de onaangename lucht in de auto verwijderen, heeft Valvoline de nieuwe VPS (VPS staat voor Valvoline Professional Series) Airconditioner Odor Treatment gelanceerd. Deze vernieuwde formule komt in een handige ‘one-service-solution’-verpakking van 125 ml, voldoende voor één behandeling.

Het geheim
Het geheim van het Valvoline-product schuilt in het gegeven dat VPS Air Conditioner Odor Treatment de oorzaak van onaangename geuren aanpakt. Het reinigingsproduct rekent meteen af met mot, meeldauw en schimmelgroei op de ventilator van het aircosysteem. VPS Air Conditioner Odor Treatment begint haar werking als een aangename geurverfrisser. De aangename geur neutraliseert direct de vieze geuren, terwijl ondertussen de schimmelafbraak in werking treedt. De geparfumeerde lucht van de verfrisser zakt binnen 24 uur langzaam weg. Wat achterblijft is een langdurige frisse en neutrale geur in de auto. Met Valvoline’s nieuwe VPS Airconditioner Odor Treatment bereik je met een minimale inspanning een maximaal resultaat.

Applicatie
Let op dat er op het moment van de behandeling niemand in de auto aanwezig is.
1. Zet het airconditioning systeem aan en zet de ventilator op de hoogste stand.
2. Spuit het volledige product leeg in het ventilatieinlaatkanaal van de auto. Deze bevindt zich onder de voorruit aan de buitenzijde van de auto.
3. Eén behandeling is voldoende, en duurt nog geen vijf minuten.
4. Ventileer de auto voldoende, alvorens de auto weer te gebruiken.

De voordelen van VPS Air Conditioner Odor Treatment voor het autobedrijf:
• Eenvoudige productapplicatie.
• Eén spuitbus per behandeling: eenvoudig door te berekenen aan de klant.
• Hoge winstmarge.
• Uitstekende combinatiemogelijkheden van dit product met bijvoorbeeld de reguliere ‘airco check’ of de ‘voorjaar/ zomerinspectie’.

De voordelen van Valvoline VPS Air Conitioner Odor Treatment:
• Verwijdert en breekt onaangename geuren in uw auto af.
• Verwijdert onder meer mot, meeldauw en schimmel van airconditioningsystemen.
• Verfrist de geur in voertuigen, boten, vliegtuigen, huizen en kantoren.
• Voorkomt de opbouw van stank veroorzakende bacteriën.
• Laat een veilig en geurloos airconditioningsysteem achter.

mijngrossier
hot news
news_image
Nipparts Focus op de monteur
Nipparts Focus op de monteur
news_image

Voorkom garantiegevallen na montage van nieuwe distributiede

news_image
Gratis catalogus met universele verbruiksmaterialen
Om de actuele prijzen te kunnen zien of online aankopen te doen, dient u ingelogd te zijn.

klik hier om in te loggen
spacer